Nieuwe baan

Omdat het de laatste tijd voor mijn gevoel niet zo lekker meer liep bij Jet-Stream ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Ik was al een tijdje, niet zo heel serieus, aan het rondkijken toen mijn werkgever aangaf dat hij het ook niet zo lekker meer vond lopen en hij liever wou dat ik een andere baan ging zoeken. Na wat overleg zijn we samen tot een regeling gekomen en ben ik op zoek gegaan naar wat anders, gelukkig vond ik dit ook heel snel.

Dus per 1 maart, toevallig exact 6 jaar nadat ik begonnen bij Jet-Stream, ben ik begonnen als ICT beheerder bij de RUG (Rijksuniversiteit Groningen), ik zit bij de afdeling Sterrenkunde en ik moet zeggen dat ik dit echt een leuke club vind. Natuurlijk ben ik nog in het inwerk stadium maar ik leer in rap tempo de ICT omgeving kennen, heb al met diverse collega's uit binnen en buitenland kennis gemaakt.

Tot nu toe vind ik dit echt een hele fijne werkplek, het enige nadeel is dat ik hier niet kan parkeren, tegelijk is dit een heel groot voordeel want fietsen is gezond voor me maar het is wel erg wennen na jarenlang nauwelijks gefietst te hebben. Hopelijk raak ik hierdoor de extra kilo's die ik door het stoppen met roken en het thuiswerken met corona heb opgepikt weer een beetje kwijt.

Omdat ik nu geen standby diensten meer doe is regelmatig zwemmen ook weer een mogelijkheid in de toekomst maar eerst maar eens weer wennnen aan dagelijks fietsen. Helaas mis ik mijn racefiets wel erg, een mountainebike fietst wel erg anders. Binnenkort toch maar eens kijken of die racefiets niet op te knappen is.

In het kort, ik ben erg blij met deze verandering in mijn leven.