URL Verandering

Ik heb er al eerder over geschreven maar het blijft doorgaan. Spammer op mijn website.

Zoals jullie kunnen zien ben ik gezwicht, alle maatregelen bleken on afdoende, de Sonad server kan deze vorm van DDoS (Distributed Denial of Service) niet aan, en effectief komt het wel op een DDoS neer. Men poogt spam te plaatsen voor nep producten zoals Jordan schoenen en Luis Vuiton tassen en hele bergen meer. De laatste batch gaat over Elektronische Sigaretten.

Er is mij te verstaan gegeven dat Sonad kon kiezen tussen het verliezen van 3 klanten of mijn site plat gooien. Ik heb er toen voor gekozen om weer door te gaan onder het domein van mijn aller eerste website, zoals jullie kunnen zien. Het frustrerende is dat alle sites waar men spam voor probeert te plaatsen allemaal in China geregistreerd zijn. Soms nog wel elders gehost maar zelfs dat valt meestal tegen. Klachten indienen heeft tot nu toe tot niets geleid behalve bij 1 provider, die heeft de klacht doorgezet naar hun klant... *jeeej*, nu heb ik er vertrouwen in dat er wat aan gedaan word.

Natuurlijk gaan we kijken wat we hier aan kunnen doen op de Sonad server want nu overkomt het mij, maar wat als het een serieuze klant overkomt? We kunnen moeilijk zeggen 'ga maar ergens anders hosten', enige maatregelen zijn dus op hun plaats. Met dank aan Zoiah heb ik wat tips gekregen over wat we hier aan kunnen doen, hier eerst maar eens mee aan de slag.

Tot we enige zekerheid hebben dat we hiermee tot een oplossing komen zal mijn site uitsluitend via moredhel.org bereikbaar zijn en helaas niet via het vertrouwde valheru.org. Daar gaat 10 jaar aan valheru.org gebruiken, Google page ranking, etc...

Voor alle spammende Chinezen (en spammers in het algemeen): May the fleas of a thousand camels infest your home.