Stilte

Ik kreeg het verwijt dat mijn site zo rustig blijft de laatste anderhalve week.

Dit klopt, ik post vrij weinig, ik ben een nieuwe website aan het bouwen, uiterlijk gaat hij niet veranderen maar de huidige drupal installatie raakt vervuild door al mijn experimenten van de laatste 2 maanden. Ook ben ik al een tijdje aan het denken over een andere front pagina, iets wat meer de vorm van een dashboard aanneemt waarop nieuwe content zichtbaar is i.p.v. een lap tekst die hartstikke outdated is. Voorlopig blijf ik hangen op het project om alle data te migreren naar de nieuwe site. Ik heb hier een aantal opties voor gevonden maar geen van alle doen ze exact wat ik wil. Hier zal ik nog een tijdje op moeten studeren vrees ik.

De gebruikers migreren werkte wel vlakkeloos, t.z.t. kunnen mensen die een account hebben testen op http://www.taredhel.org, voorlopig is die website nog helemaal leeg ;)

Dus, vergeef mij als ik hierdoor minder schrijf en teken, dit komt t.z.t. wel weer Smile