Mijn commentaar op een VVD campagne filmpje

Onderstaande video kreeg ik door Facebook voorgeschoteld, ik wou mijn commentaar op dit filmpje graag met jullie delen:
Filmpje:

Mijn commentaar op dit schandelijke filmpje:

Dat sommige mensen zich steeds asocialer gedragen -> de VVD en hun gegraai en gelieg dus. Hoe veel schandalen waren er niet de afgelopen paar jaar rondom de VVD? Waarvan de Teeven deal nog maar een klein stukje was, maar heeft de VVD hand in eigen boezem gestoken en er wat mee gedaan? NEE, ze hebben elkaar de hand boven het hoofd gehouden en toen dat niet meer lukte hebben ze net gedaan alsof ze niet op de hoogte waren!

Dat sommige mensen onze vrijheid misbruiken -> de VVD misbruikt onze vrijheden om zich te verrijken ten koste van de armste groepen van onze bevolking en probeert op elke manier die vrijheden in te perken behalve voor de mensen die het al goed hebben.

Dat sommige mensen tegenwoordig liever schelden dan praten -> vind je het gek? Hoe lang hebben de Groningers met Kamp gepoogd te praten? Hoe erg heeft die niet laten blijken dat bij de VVD geld het enige is wat een rol speelt? Hoe erg heeft Rutte niet laten blijken dat hij problemen van anderen gewoon weg lacht?

Dat we fatsoenlijk met elkaar omgaan -> de VVD heeft juist laten blijken dat ze lak hebben aan andere mensen dan hun eigen vriendjes en dat ze absoluut niet fatsoenlijk met elkaar omgaan, kijk naar Groningen en de gaswinning alleen al, maar ook bijvoorbeeld de zorg.

Dat we elkaar helpen -> De VVD ziet graag dat wij elkaar helpen, zolang zij maar niet hoeven te helpen.

Dat we samen opstaan tegen de mensen die alles wat wij opgebouwd hebben willen weggooien -> het is juist de VVD die onze hele verzorgingsstaat heeft afgebroken en alles heeft weggegooid wat we in de jaren 90 hadden, kijk wederom naar de zorg, de AOW, de WAO en de begeleiding naar werk voor mensen met een uitkering.

En zeggen: dat laten we niet gebeuren: INDERDAAD! Dat gaan we zeggen en daarom stemmen we NIET meer op de VVD!