Verjaardag

Gisteren was ik jarig zoals te doen gebruikelijk zo eens per jaar. Alleen mijn broer en ouders op bezoek gehad want ik ga het pas vrijdag vieren.

Stoel

Het was een geslaagde dag ondanks dat ik niets vierde, ik heb de herinrichting van mijn woonkamer afgekregen waar ik van de week wat foto's van zal posten, het eten met mijn ouders en broer was erg gezellig en heerlijk, ik blijf toch echt helemaal dol op kaasfondue. Toen mijn moeder binnenkwam bleef ze letterlijk met open mond staan staren naar mijn heringerichte woonkamer staan staren, ze vond het heel erg mooi geworden. Dat geeft toch wel een beetje een gevoel van trots.

Van 2 van mijn buurvrouwen heb ik samen een nieuwe stoel gekregen die erg goed past in mijn inrichting en echt heerlijk zit! Ik ben verschrikkelijk blij met die stoel. Het plaatje hiernaast is de betreffende stoel. Al met al vond ik het een geslaagde verjaardag alhoewel ik me niet echt jarig voelde maar dat is vast ontkenning, ik wil helemaal niet weten dat er alweer een jaar voorbij is Wink