Tekenen

De afgelopen maanden heb ik geen tekeningen gepost. Ik ben in die tijd bezig geweest met te proberen mensen van foto's na te tekenen. Ik heb geprobeerd een vrouw waar ik verliefd op was, de vrouw van een goede vriend van me en zelfs de vrouw van mijn neef te tekenen. Geen van deze tekeningen zijn goed gelukt en daardoor niet voorbij het schets stadium gekomen helaas. Ook heb ik geprobeerd een onbekende man van een random foto van internet te tekenen, helaas met een nog slechter resultaat. Ongeveer vier dagen geleden ben ik dus maar weer Anime tekeningen gaan maken met als resultaat dat er dus inmiddels weer twee af zijn en ik nog een aantal schetsen heb liggen die ik misschien nog af ga maken. Zelf ben ik niet heel erg tevreden over de uitkomst maar na zoveel maanden zo goed als niet tekenen vind ik ze toch nog aardig geslaagd.

Manga Girl 22Manga Girl 23