Meer klussen en wat demonstreren

Trap

Vandaag hebben we nog wat geklust aan mijn trap. We wouden eigenlijk meer doen maar we zijn om 12 uur in Groningen bij het Provinciehuis gaan demonstreren. We hebben hier een paar uur gestaan alleen om er achteraf achter te komen dat de kamerleden die verwacht werden te laf waren om de mensen onder ogen te komen, ze hebben stiekem de zij ingang genomen. Een beetje jammer.

Maar goed, waar het eigenlijk om draait, de eerste treden van mijn trap zijn inmiddels dicht gemaakt zoals te zien is op de foto. Er zijn meer foto's te vinden in dit foto album, de foto's van vandaag zijn hier inmiddels ook aan toegevoegd.

We gaan woensdag weer verder, hopelijk komen we dan zo ver dat de trap dicht is en in de grondverf staat. Voor vanavond maar beetje relaxen en me voorbereiden op mijn sollicitatie gesprek morgen Wink