Updates

De laatste tijd heb ik weinig gedaan met deze site, het overlijden van mijn moeder was daar een belangrijke factor in maar ook het hebben van een logé voor drie en een halve week heeft daar aan bij gedragen.

Uitvaart vervolg

Natuurlijk was er na de uitvaart veel te regelen en te bespreken.

Afgelopen weekeinde op 10 september hebben wij als familie volgens haar wens haar as verstrooid op zee. We zijn vanuit Scheveningen met een boot de zee op gegaan en hebben een paar kilometer uit de kust haar urn leeg laten waaien. Letterlijk waaien want er stond nogal wat wind.
Natuurlijk moesten mijn oom en ik beide wat as in onze ogen krijgen, ik vond dit heel toepasselijk, alsof het zo moest zijn.

Nieuwe AutoOndanks dat de gelegenheid heel droevig was, was het echt een hele leuke dag vond ik zelf. Het was heel gezellig met de familie. Na het uitstrooien zijn we op een terras in de zon en de wind nog wat gaan eten, soms met wat moeite, op een gegeven moment waaide er een stuk uitsmijter van mijn vork af, gelukkig viel het op mijn bord.

Ik heb mijn moeders auto overgenomen want ik was toch al op zoek naar een nieuwe. Nu heb ik dus een auto die een stuk luxer is dan waar ik naar op zoek was en ik moet zeggen ik ben er erg blij mee. Ik rijd nu dus in een Toyota Verso-S uit 2012 die, toen ik hem kreeg, 21.625 kilometer op de teller had. Alle luxes er op en er aan zoals cruise control, climate control, airco, abs, traction control etc.

De foto's van de uitvaart zijn hier te vinden, die van de auto zijn hier te vinden en de slideshow die draaide tijdens de uitvaart is hier te vinden.

Middeleeuws & Fantasy Winschoten

Op 26 augustus ben ik met Femke (oude jeugdvriendin) en haar vriendin Yvonne en mijn logé Wigke (uitspraak Wieke) naar het Middeleeuws en Fantasy festival in Winschoten geweest. Dit was een hele leuke dag en ik moet zeggen dat het stadspark van Winschoten heel erg mooi is.

Nieuwe hoedIk heb mezelf daar getrakteerd op een nieuwe hoed. Voor de rest hebben we wat muziek optredens gezien, veel kraampjes bekeken, helaas moeten constateren dat ze geen zwaarden verkochten voor mijn collectie en ook erg lekker gegeten. We hebben ook de Steampunk afdeling goed bekeken en daar zelfs de Nederlandse afdeling van de Ghostbusters gezien. De foto's van het festival zijn hier te bekijken en die van mijn nieuwe hoed hier.

Vakantie

Ik had begin augustus ook nog 2 weken vakantie, in deze tijd ben ik gezellig een paar dagen naar mijn oom en tante in Rotterdam geweest. Daarna, halverwege de vakantie, was het tijd voor de jaarlijkse LAN Party in Hoogezand-Sappemeer, The Greenhouse Lan, die natuurlijk ook dit jaar weer geweldig was. Foto's van de LAN zijn hier.

Na de LAN is Wigke mij komen interviewen over de aardbevingen en de daaraan gerelateerde sociale en politieke gevolgen en impact. Wij hadden een hele goede klik dus heeft ze de rest van haar onderzoek vanuit mijn huis gedaan i.p.v. uit een hotelkamer. Na ongeveer drie en een halve week was haar onderzoek afgerond en is ze terug naar Den Haag gegaan om het uit te schrijven. Daarna zal ze weer terug gaan naar Indonesië waar haar moeder en haar dochtertje op haar wachten.

Dit was in een nutshell alles wat er gebeurd is in mijn leven de afgelopen maanden. Ik merk dat ik mijn moeder regelmatig mis maar ik heb een hoop steun aan de mensen om mij heen en dat helpt. Voor de geinteresseerden onder ons heb ik vandaag ook alle plaatjes met spreuken die ik de afgelopen maanden verzameld had eindelijk eens gepost, deze zijn hier te vinden.
Nu is het tijd om naar de verjaardag van DP te gaan en hem te pesten met dat hij 40 is geworden Tongue out