Haar

Zoals de meeste mensen die deze site bezoeken weten heb ik lang haar.

Nu had ik zojuist voor de zoveelste keer de discussie met mijn moeder over dat mijn lange haar mij in de weg zou staan met het vinden van een goede baan of een leuke vrouw.

Ik ben het hier (natuurlijk) niet mee eens, ik heb meerdere goede banen gehad en ik heb leuke vriendinnen gehad (ook minder leuke helaas). Ook de laatste vrouw in mijn leven vond het lange haar geen probleem volgens mij.

However, ik ben heel benieuwd wat mensen er nou echt van vinden, daarom heb ik een poll op mijn site gezet zodat mensen anoniem hun mening hierover kunnen geven.

Dit betekent niet dat ik mijn haar ga veranderen aan de hand van de uitslag, ik ben gewoon nieuwsgierig naar mensen hun mening.

Dus, please vote down below (onder de comments). Smile

Comments

Ik heb het omgekeerde. Ik scheer me regelmatig bijna kaal, ik hou niet van lang haar. Mijn moeder vindt het verschrikkelijk, een ontsnapte crimineel, zegt ze. Ook zou dit het vinden van een goede baan en een (in haar ogen) goede meid in de weg staan. maar ik doe wat ik doe, ik voel mij daar lekker bij en ik doe het voor mijzelf. Niet voor een ander. Er zijn al zoveel anderen, blijf lekker jezelf!

Ja dat vond ik dus eigenlijk ook.

ik kreeg steeds commentaar dat mijn kale kop nergens op leek. ik ben nu mijn haar aan het groeien. misschien wel effe langs de kappen val, effe de dooie punten en netjes

Zie mijn pogingen op FB om een kappersschaar te regelen...

WTF, doe wat je zelf leuk vind zeg. Ik ben laatst van lang naar kort haar gegaan vind het heel praktisch. het is makkkelijker schoon te maken en je vind niet altijd overal haar in je huis. in ieder geval niet je eigen. dus er zijn voor wel en niet goede dingen te zeggen. maar als je doel een baan vinden of vriendin is dan zou dat niet aan je haar moeten liggen. gewoon pech of beter zoeken.

Dat was inderdaad beetje mijn idee Smile

Een valheru zonder lang haar is geen valheru ;-)

Sorry SpeedyG, ik moet de comments eerst approven, kreeg te veel spambotjes die door mijn captcha heen broken :)

Baard eraf, haar netjes geknipt kerel! Je ziet er nog steeds uit als een stoner...

Naah, die hebben hun baard niet zo netjes geknipt, die hebben een sik zoals Maarten Tongue out

Pages