Niet langer geschikt *updated*

Van de week las ik dat een oude vriendin van mij niet langer meer geschikt is voor haar werk bij het UWV. Het speet me dat te horen, de exacte redenen weet ik niet en bek ik stiekem wel nieuwsgierig naar maar helaas is het contact het laatste jaar niet wat het geweest is. Ik hoop van harte dat ze snel ander werk vind en hier niet al te veel mee in de problemen komt. Zelf weet ik maar al te goed hoe het is om opeens met veel minder geld rond te moeten komen.

*Update* Mijn buurvrouw, degene met wie ik veel privé dingen bespreek, wees mij er op dat de manier waarop het oorspronkelijke stukje geschreven is wel eens op mij kon slaan, zelf denk ik het niet echt gezien de tijd die er overheen is gegaan maar maak me nu wel zorgen of ik niet mede schuldig ben aan de oorzaak waarom de vrouw in kwestie niet meer geschikt zou zijn. Ik hoop heel erg dat dit niet het geval is en maak me hier toch wel een beetje zorgen over.