Trouwerij

Vandaag ben ik, met chasalin & Isis naar het bruilofts feest van Mayra en Nikki geweest, de echte trouwerij was 2 dagen geleden al, nu de 'afterparty' in de Selwerd II flatbar.

 

Het is erg leuk om te weten dat het stelletje wat elkaar hier ongeveer anderhalf jaar geleden in mijn huis op mijn bank heeft leren kennen nu getrouwd is en binnenkort hun eerste kind krijgen. Ik hoop dat ze heel gelukkig worden en een gezond kind zullen hebben en het nog heel veel jaren met elkaar zullen uithouden.
Ik kon ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om Tanja en Tjitte met hun huwelijk te feliciteren aangezien ik dat feestje vorige maand toch gemist had, ook voor hun hoop ik dat ze zeer gelukkig zijn met elkaar en het vele jaren met elkaar uithouden.

 

 Mayra & Nikki

Daarnaast ben ik daar natuurlijk een hoop mensen tegen gekomen die ik al best lang niet meer had gezien zoals de gebroeders Pouw en dit keer voor het eerst ook hun zusje (tenminste, ik gok dat het hun zusje was), Yoosah, Bever, Wolfje en ook wat nieuwe mensen leren kennen waar ik bij god geen namen van zou kunnen reproduceren op dit moment Sealed
Het was echt een hele gezellige avond ook al heb ik het bruidspaar nauwelijks gesproken, dat krijg je als je 2/3-de van de tijd in het rookhok staat natuurlijk Wink
Het was zelfs zo gezellig dat chasalin het niet eens trok om met Isis mee terug naar huis te rijden en hier nu beneden op de bank ligt te crashen, hij had ook wel een beetje bier op Tongue out

In ieder geval was het echt een hele leuke avond en, ondanks dat ik bekaf was met maar 3,5 uur slaap die nog onderbroken was ook door een slecht afgerichte telefoon, heb ik mij zeer vermaakt en was het gewoon fijn om de oude groep mensen met wie ik jaren gechat en ook IRL dingen heb gedaan weer eens te zien. Ook was het toch wel leuk om na 2 jaar weer eens de Selwerd II flatbar te zien. Wel een beetje jammer dat ze het te veel moeite vonden om de koffie uit de kast te halen, maar goed, het blijft een Selwerd bar Tongue out

Ik heb me wel een beetje schor gepraat merk ik, maar het word onderhand ook tijd om te slapen, erg hard.

In ieder geval: Van harte gefeliciteerd Mayra en Nikki!

En nu slapen Tongue out