Domper en meer

Helaas, de dag nadat ik mijn vorige blog had geschreven kregen we te horen dat Denise niet meer op haar werk hoeft te komen.

Het is januari dus is het minder druk in het warenhuis, hierdoor waren er een aantal vaste krachten die hun uren niet haalde. Deze zijn nu ingezet bij de chocolaterie en Denise mocht vertrekken aangezien zij een uitzend kracht was.
Het is wel een beetje jammer dat ze dit telefonisch melden om 17:15 's avonds terwijl Denise ziek gemeld thuis zit en niet even kunnen wachten om dat face-to-face te doen.
Ook jammer is dat Denise dat hele zaakje heeft opgezet de afgelopen 4 maanden en nu gewoon aan de kant geschoven word, geen overdracht, helemaal niets. Ze wisten niet eens dat de chocola voor Valentijn al besteld was.

On a brighter side, ondanks dat was mijn verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag heel erg geslaagd. De meeste mensen zijn gekomen en het was echt erg gezellig. Gelukkig zette haar ontslag daar geen domper op, op mijn verjaardag zelf (afgelopen vrijdag) zette het wel een klein beetje een domper maar aangezien ik 2 dagen daarvoor loonsverhoging had gekregen was het een beetje mixed met de vrolijkheid en de negatieve gevoelens.

Al met al was het toch een redelijk geslaagd weekeinde.

Gisteren is mijn auto ook voor de keuring geweest. Het heeft wat gekost maar ik kan weer een jaar rijden. Waarschijnlijk moet ik volgend jaar toch wel op zoek naar een andere auto aangezien deze inmiddels wat roestplekken in de bodem heeft (waar nu een plaatje overheen gelast is) en een lekkende schokdemper. Daarnaast is een van de remleidingen vervangen en zit er een nieuwe luchtslang in. Dus voorlopig kan ik weer even vooruit.