Alcohol...

Gisteren, nadat mijn bezoek weg was was ik nog steeds niet vrolijk dus wat doe je dan?

Precies, dan ga je Wodka zuipen, na 2 glazen (wat voor mij echt veel is) ben ik de stad in gegaan, daar wat rond gelopen, kom je leuke vrouw tegen waar het mee klikt, zit je wat mee te praten, drink je wat mee...

En opeens begint die vrouw je te kussen en op dat moment merk je dat je dat helemaal niet wilt omdat je nog steeds alleen de vrouw in gedachten hebt die je vorige week afgewezen heeft en datje wenst dat zij degen is die je aan het kussen is...

Dus...

Dan moet je de vrouw die je zit te kussen gaan vertellend dat je dit niet wilt en niet kunt hebben op dit moment...

Natuurlijk krijg je dan boosheid en onbegrip... Helaas...

Dus dan ga je maar weer terug naar huis, drink je nog een glas en dan ga je vervolgens in bed liggen en jezelf vervloeken dat je dit niet achter je kunt laten en wensen dat ze toch ooit nog een keer terug komt...

En de volgende dag ben je brak...erg brak... En niet heel veel vrolijker helaas....