Veranderingen

Na een lange stilte is het tijd om weer eens een blogje te schrijven. Ik heb besloten eerst met de leuke dingen te beginnen. Het zal wel een lang stuk worden want er is de afgelopen maand zoveel gebeurd in mijn leven.

Verhuizing

VerhuizingOp 19 oktober ben ik officieel gaan samen wonen met Denise, het weekeinde van 17/18 oktober hebben we dus een verhuizing georganiseerd. Dit had natuurlijk wel wat voeten in aarde omdat zij helemaal aan het andere uiterste einde van dit land woonde. Omdat ik eerst een auto zou lenen hadden we al een bus gereserveerd in Breda (dichtstbijzijnde ophaal punt). Helaas bleek toen dat ik die auto niet meer kon lenen dus hebben we een andere auto gehuurd om mee naar Breda te gaan. Daar verhuis bus opgepikt wat nog enige moeite kostte want de bus die wij gehuurd hadden was niet terug gebracht!
Gelukkig kon er wat geregeld worden met andere huurders en konden wij toch de grootste bus die ze hadden meekrijgen (zie foto).
Ook moest de bus voor 11:45 opgehaald worden dus we zijn erg vroeg opgestaan om op tijd in Breda te zijn voor de bus.

Dankzij de goede hulp van Aldotic en chasalin hadden we op zaterdag bijna alles in de bus. Zondag moesten we het bed nog in de bus laden en nog een paar kleine details en toen terugrijden. Denise en ik in de huur auto en chasalin en Aldotic in de bus. Onderweg zijn we elkaar totaal kwijt geraakt maar we kwamen met maar 5 minuten verschil aan bij mijn huis, ons huis vanaf 19 oktober.

Zondag avond snel de huur auto weer ingeleverd en maandag nog even de bus gebruikt om het oude bed van Denise naar chasalin en Isis te brengen en hun oude bed naar DHO/Wokzombie waarna ook die keurig ingeleverd is.

Herinrichten

KeukenNatuurlijk waren we er toen nog lang niet, we zijn nog steeds niet helemaal klaar want Denise heeft minstens net zoveel spullen als ik en ik had eigenlijk al ruimte gebrek in dit huis. Er is dus een hele hoop heringericht in dit huis. Zo zijn er planken in de slaapkamer opgehangen, is mijn computer hok heringericht zodat Denise haar bank er in past en zijn ook daar wat extra planken opgehangen. De keuken is verbouwd, mijn koelkast is weg en die van Denise staat nu aan de andere kant van de keuken. Waar mijn koelkast stond is de vaatwasser nu ingebouwd met daarboven de oven en een extra kastje opgehangen waardoor onze keuken echt een stuk ruimer lijkt. De woonkamer is wat voller geworden ondertussen want er zijn extra boekenkasten bijgekomen, Denise heeft namelijk net zo veel boeken als ik heb, misschien zelfs wel meer. Ik zal binnenkort, als de laatste dingen ook af zijn, een foto album maken van de herinrichting.

Na ongeveer 3 weken bleek toch eigenlijk wel dat Denise erg slecht sliep op mijn bed dus was het noodzakelijk om toch een nieuw bed te kopen, we zijn nu dus de trotse eigenaars van een echte goeie boxspring van 1,80 breed. Wel met verschillende matrassen, voor haar een iets zachtere en voor mij een iets hardere.

Toen kwam nog het probleem van ruimte in de badkamer, ik had daar maar 1 klein kastje en daar paste mijn spullen al niet eens echt in. Aangezien Denise in een kapperszaak heeft gewerkt heeft zij ook echt veel haar producten dus we kwamen er al vrij snel achter dat we ook een extra kast daar nodig hadden. Denise vond dat als we dan toch geld uitgaven we het wel meteen goed moesten doen dus zijn er, de dag nadat we het bed hadden gekocht, 2 nieuwe kasten gekomen en eindelijk ook meteen een nieuwe wastafel en kraan, iets wat ik al ruim tien jaar van plan was. Ook hiervan zullen t.z.t. wat foto's gemaakt worden.

Auto

AutoOm het compleet te maken heb ik ook mijn eerste auto gekocht. Denise heeft geen rijbewijs dus het is echt mijn auto voorlopig. Hiermee heb ik godsgruwelijk veel mazzel gehad, mijn buurvrouw wou een andere auto omdat deze auto een kapot veertje had in de versnellingsbak waardoor de versnellingspook niet meer naar het midden getrokken word, dit leidde bij haar tot schakelfouten. Gelukkig heb ik hier totaal geen problemen mee dus ik heb erg goedkoop een Seat Cordoba kunnen overnemen. Deze auto is altijd erg goed onderhouden en als ik geluk heb kan ik hier nog 5 jaar in rijden zonder problemen.

Ik heb inmiddels al aardig wat ritjes naar de IKEA en soortgelijke winkels met deze auto gemaakt, natuurlijk ook al eens naar mijn ouders gereden en ik vind hem echt heerlijk rijden. Voor een eerste auto is het ook een zeer luxe bak, in feite is het gewoon een gezins auto. Er zit ook nog best een pittige motor in wat gewoon fijn is.

CappuccinoKatten

Wij samenMet Denise kwam ook Cappuccino mee, er zijn nu 2 poezen (Muis en Cappuccino) en 1 kater (Noobie) in huis. In het begin maakte we ons wel wat zorgen want Denise was gewaarschuwd dat Cappuccino niet met andere katten overweg kon. Dit blijkt heel erg mee te vallen, mijn katten zijn heel relaxed in de omgang met Cappuccino en Cappuccino zelf bromt wel regelmatig maar doet verder niets. Er zijn nog geen grote vechtpartijen of iets dergelijks geweest.

Inmiddels lopen ze ook langs elkaar heen op 5 centimeter afstand zonder dat er nog echt gebromt word. Soms zijn ze wel jaloers, voornamelijk Cappuccino en Muis alhoewel Noobie er met buien ook wat van kan. Ze slapen inmiddels al met hun drieën bij ons op bed, wat niet altijd even comfortabel voor ons is maar wel gezellig.

Samenwonen

Denise en ik wonen nu iets meer dan een maand samen en het bevalt ons beide erg goed gelukkig. We hebben nog geen een keer ruzie gehad maar kunnen alles gewoon goed uitpraten als dat nodig is. We hebben heel goed samen kunnen bepalen hoe het huis er uit moest komen te zien, alles in goed overleg. Het enige wat nu nog ontbreekt om ons geluk compleet te maken is een leuke baan voor ieder van ons.