Een random feestje

Feestje

Afgelopen zaterdag was er een feestje georganiseerd bij Kim & DP, eerst zonder aanleiding maar op het laatste moment was er toch nog een reden aan komen waaien, Kim had contract verlenging gekregen. Nogmaals gefeliciteerd Kim Laughing

 

Feest tafel

In ieder geval, los van de reden, hadden we dus een feestje. Laat ik beginnen met zeggen dat ik het een zeer geslaagd feestje vond zelfs al was ik bob en ben ik de hele avond hartstikke nuchter gebleven.

Het duurde niet lang of Teun en ik begonnen met DP pesten, sorry DP maar je was die avond wel een heel makkelijk slachtoffer, ik hoop dat je het niet te vervelend vond, anders kom je maar een keer terug pesten (met mate! Tongue out). Ook de beide Kims hebben het op dat gebied moeten ontgelden, alhoewel de eerste Kim vooral door Teun gepest werd.

 

Spuiten

Op een gegeven moment kwam DP met cocktails voor Kim (de andere/gastvrouw Kim, de eerste was al weg inmiddels) en Sanne aanlopen. Ik weet niet meer wat er in zat maar een bestandsdeel was overduidelijk, melk. De cocktails waren dus ook wit. De grapjes over geheim ingrediënt en liefdesingrediënt kwamen er dus al gauw uit bij DP, Roeloef en mijzelf. Tegelijkertijd probeerde Teun het rietje van Kim af te pakken wat zij met hand en tand verdedigde. Terwijl iemand aan de ene kant iets over spuiten riep hoorde ik Kim tegen Teun zeggen "net echt!"

Je begrijpt dat er een aantal mensen die de geintjes ook hadden opgevangen niet meer bijkwamen van het lachen.

 

Foto's

Er was wel even onenigheid over een foto die ik op Facebook had geplaatst van DP die lege bierflesjes wegbracht, ik vond het een grappige foto die typisch bij een feestje hoorde, DP dacht daar kennelijk anders over. Ik vind het jammer dat hij dat niet gewoon even serieus tegen mij gezegd heeft in plaats van die foto te rapporteren aan Facebook, maar goed, het zij zo. Ook de discussies de volgende dag over de foto's op mijn website met Kim vond ik een beetje jammer. Ik hoop dat we daar verder klaar mee zijn en het niet een domper op een verder erg leuk en gezellig feestje heeft gezet. Ik zelf blijf er in ieder geval met leuke herinneringen aan terugdenken.

 

Gesprekken

Er zijn heel wat rare gesprekken langs gekomen, ik gok dat dit met name komt door het sarcasme van mijzelf en Teun, alhoewel DP en Roelof er ook wat van konden. De gesprekken gingen van serieus en soms zelfs technisch tot extreem flauw en hilarisch. Er was in ieder geval geen gebrek aan gelach volgens mij. In alle gevallen, ik vond het een zeer geslaagd feestje en ik gok dat de meeste mensen dat met me eens waren ook al was er even onenigheid over een foto. Wanneer gaan we voor de volgende ronde? Wink

 

Afterparty

Toen ik thuiskwam bleek dat mijn buurvrouw ook net thuis was van een ander feestje dus heb ik met haar nog een kleine afterparty gehouden waarbij ik toch echt niet nuchter ben gebleven. We hebben een paar zeer goede gesprekken gehad en ook een hoop gelachen nog. Uiteindelijk was het 6 uur toen ik eens in bed lag... En om 11:30 uur kreeg ik alweer bezoek om een brainstorm sessie over een programmeer project te houden. Gelukkig ging dat me nog goed af ondanks het weinige slapen. Na de brainstorm was ik wel bekaf, gek hè?

Het was een zeer geslaagde zaterdag en zaterdagnacht al met al, vooral omdat ik voor het feestje ook nog mijn huis heb weten op te ruimen en ontdoen van de troep en afwas van vrijdag avond D&D spelen.

Comments

Hèhè, was gezellig!