Noobie als Guppie

Noobie

Gisteren was er een pracht actie van Noobie, helaas had ik er geen camera bij.

Ik liep even naar buiten om van de zon te genieten en Noobie zat op het kleine schuttinkje tussen de tuin van de buren en de mijne in. Hij zag mij, wil naar mij toe dus probeerde hij vanaf de bovenkant van de schutting naar de container te springen, hier zit ongeveer een meter tussen. Helaas voor Noobie is de bovenste plank een beetje los dus toen hij de sprong waagde gleden zijn achterpoten weg.

Hij miste niet alleen faliekant de container, hij lande met zijn hele voorste helft in een emmer die daar al maanden staat, vol met regenwater. Eerst keek hij me verbaasd aan en toen ik begon te lachen raakte hij helemaal in paniek en rende het huis binnen. Natte modderpoten op mijn net geschilderde trap en mijn nieuwe tapijt en overal op de vloer natuurlijk. Ik er achteraan vangen met een handdoek, beest nog harder in paniek. Uiteindelijk had ik hem te pakken toen hij weer naar beneden wou vluchten en kon ik hem afdrogen. Ondanks dat ik veel moest schoonmaken vond ik het erg grappig.