Zes maanden in het kort

Ondanks al mijn goede voornemens kom ik niet echt aan bloggen toe de laatste tijd, dus hier een lijstje met headlines van alle dingen waar ik de afgelopen 6 maanden over had willen schrijven:

 • Bevorderd tot hoofd systeembeheer bij Jet-stream
 • Contract verlenging gekregen tot 1 juli 2017
 • Denise heeft een baan gevonden bij van der Veen warenhuis in Assen bij de chocolaterie, soms wel lastig want we zijn alleen op woensdag en zondag samen vrij, ik heb dan de zaterdag er nog bij en zij de maandag maar we hebben dus geen echt weekeinde samen helaas
 • In september een weekeinde naar Texel geweest om met (bijna) de hele familie mijn moeders' 70-ste verjaardag te vieren (foto's)
 • BBQ en bierproef weekeinde bij Aldo gehad (foto's)
 • Afscheid genomen van mijn collega per 1 november, fijn want daardoor kreeg ik de bevordering al eerder in het jaar omdat hij weg zou gaan, maar daardoor doe ik nu ook al bijna 3 maanden alleen het werk van 2 mensen wat soms best zwaar is, gelukkig helpen andere collega's erg fijn mee
 • Nieuwe collega op development erbij gekregen waar ik het goed mee kan vinden
 • Kerst gevierd met Denise bij mijn ouders (sorry, geen foto's)
 • Nog een keer kerst gevierd, tweede kerstdag, hier met Denise en DHO
 • Oud & nieuw zoals gebruikelijk hier gevierd met Aldo, DHO en een van de buurvrouwen, jammer dat Denise ziek was en dus vrij vroeg al naar bed ging, later op de avond kwam een andere buurvrouw nog even mee vieren, het was een zeer geslaagde avond en ik heb het voor het eerst in bijna een jaar weer eens later dan 2 uur 's nachts gemaakt want het was opeens 5:30 Tongue out
 • Last maar zeker niet least: vandaag functioneringsgesprek gehad en ik moet zeggen dat ik zelden zoveel complimenten in zo een korte tijd heb gekregen, iets waar ik best wel een beetje trots op ben, ook nog een hele leuke loonsverhoging gekregen omdat ik nu hoofd systeembeheer ben al een tijdje en omdat ik gewoon goed functioneer

Morgen (zoals elke woensdag) lekker vrij, dus het huis maar beetje voorbereiden op mijn verjaardag a.s. vrijdag. Alvast boodschappen doen daarvoor en zo. Hopelijk is Denise tegen die tijd ook eindelijk weer beter zodat we het leuk en gezellig kunnen maken vrijdag met mijn ouders en zaterdag lekker kunnen feesten met mijn vrienden.

Ik durf te zeggen dat het eigenlijk op alle fronten erg goed gaat met mijn leven, over een paar maanden ben ik ook uit de schulden als het goed is, het enige waar ik me een beetje druk om hoef te maken (naast mijn werk dan natuurlijk) is of mijn auto volgende week goed door de APK komt. Nogal een contrast met het begin van mijn blog periode toen ik behoorlijk negatief was over mijn leven. Het is een erg fijn gevoel om zo een verbetering in mijn leven te ervaren.

Zo, alles in een nutshell, ik ben vast nog dingen vergeten en ik heb alle maatschappelijke blogs die ik wou schrijven overgeslagen. Ergens moet ik toch wat tijd vinden om weer meer te schrijven en ook weer te gaan tekenen. For now, it's enough, tijd om te gaan eten.