Pijn

Vandaag hebben ze mijn kaak opengesneden, een flink stuk kaakbot weg geboord om een verstandskies die daar nog zat en voor een dikke ontsteking zorgde te verwijderen. De kies wou niet meewerken dus die hebben ze in drie stukken geboord en geschrokken m gebroken om hem eruit te krijgen.
Ongeveer 14 jaar geleden hebben ze dat aan de andere kant in het ziekenhuis ook gedaan, dat heb ik 6 weken lang erg veel pijn van gehad.
Tot nu toe ging dit soepeler maar oh mijn god, pijn, dikke kaak, koortsig en nog meer pijn op dit moment.
Hopelijk geneest dit sneller dan 14 jaar geleden...
Oh, en vanwege de ontsteking nu ook een dubbele antibiotica kuur.
En niet te vergeten, dit is nadat ze de afgelopen twee maanden al 5 kiezen hebben getrokken waarvan twee met complicaties. Als het goed is kan het nu rustig genezen en gaan we daarna kijken wat er mogelijk is om weer te fixen en of er bruggen of implantaten in kunnen. Lang leve een genetisch verzwakt kaakbot...