Onbekende allergie

Muis met kap 1Arme Muis, zoals ik al eerder had verteld heeft ze al een tijdje last van een allergie maar we kwamen er steeds maar niet achter wat het probleem precies was. Ze had heel veel jeuk aan haar kop en werd kaal rond haar ogen en oren en rond haar ogen zwol het ook op. Vandaag vanuit de zwellingen biopsie laten nemen. omdat er dan toch wondjes gemaakt worden die gehecht worden moet ze nu 5 dagen met een kap om rondlopen. Ze snapt er niets van, is ook nog half groggy van de narcose, probeert zich te krabben Muis met kap 2en dat lukt niet, valt om tijdens het lopen maar wil ook niet stil liggen, loopt overal tegenaan met die kap, het is echt hartbrekend om te zien.

Hopelijk komen we er nu wel achter waar ze last van heeft want de laatste weken was ze echt niet happy, ook dat was hartbrekend om te zien.