Restyling

Sommige mensen is het misschien al opgevallen maar de afgelopen nacht heb ik de mobiele versie van deze website een complete make over gegeven. De kleuren zijn nu het zelfde als op de desktop versie voor het grootste deel en ik heb met erg veel moeite een Google Nexus style menu geïmplementeerd.
Hierdoor blijft het menu altijd bovenaan in beeld staan. Ik wil dit menu nog iets kleiner maken en ik zit nog te denken aan hier een uitgebreider menu van te maken en niet alleen de hoofdcategorieën in te zetten maar ook b.v. sub items naar de diverse overzichtspagina's per jaar of iets in die trant.
Momenteel is het zo dat submenu's op bredere schermen en telefoons die gekanteld worden aan de linkerkant staan. Bij kleine schermen en in portret mode staat het submenu onder de content.

Al met al ben ik zeer tevreden en ik zou mensen met mobiele telefoons willen adviseren om deze site voortaan te bezoeken via http://m.moredhel.org.

Ook zou ik iedereen willen vragen die vaak een mobiel gebruikt om te browsen om deze site een beetje door te testen en mij te vertellen of alles goed werkt. Zoals ik van de week al schreef heb ik natuurlijk maar één mobieltje om dit mee te testen en ben ik daardoor beperkt. Ik ben heel benieuwd of het op andere mobieltjes en browsers ook goed werkt. Vooral Windows Phone en Windows Mobile ben ik wel benieuwd naar aangezien ik toch, dankzij diverse buren, wel een aantal Android mobieltjes heb kunnen testen.

Laat me jullie ervaringen vooral horen via Facebook of via het contact formulier op de site. Natuurlijk kun je mij ook gewoon een e-mailtje sturen of op een andere manier dit alten weten.

Ook heb ik de comment module weer ingeschakeld. Anonieme gebruikers kunnen geen comments plaatsen momenteel maar bestaande comments zijn weer leesbaar. Nu ga ik kijken of ik iets kan maken dat je met je Facebook of Google+ account comments kunt plaatsen op deze site. Dit lijkt toch wat moeilijker te zijn dan gedacht aangezien je hier bij Google en Facebook developer accounts voor moet aanvragen en moet koppelen aan je site. Dit heeft niet direct mijn voorkeur dus ik ga hier nog maar even over nadenken en mee puzzelen.