België *updated*

De kans is redelijk aanwezig dat ik vanaf 1 oktober voor 3 maanden in België ga werken aan een project. Vandaag werd ik hier telefonisch over benaderd. Natuurlijk zitten hier wat haken en ogen aan maar het project zelf is een hele leuke uitdaging. Het gaat hierbij om het beheer van een hosting bedrijf compleet te automatiseren met behulp van Puppet. Gelukkig heb ik hier al ervaring mee en vind ik het een heel leuk idee om dit nu een keer van het begin tot einde mee te kunnen maken. Wel kijken hoe ik dit ga regelen met mijn katten en een verblijfplaats in België maar daar zijn vast wel opties voor. Waarschijnlijk word dat in de weekeindes op en neer rijden en voor de week zelf een logeer plek zoeken in Gent of omgeving. Aangezien ik tegen die tijd de auto die ik nu tot mijn beschikking heb helaas weer heb moeten inleveren zal ook vervoer nog wat haken en ogen hebben maar tegen een leuk freelance tarief kan ik vast een paar maanden mijzelf van een auto voorzien hoop ik.

Positief, en het valt mooi samen met de datum dat ik denk dat mijn tuin project af zal zijn. Ook daar zitten weer leuke vorderingen in. Zojuist heb ik nieuwe foto's van de tuin zoals hij nu is online gezet in het album Tuin deel 2.

En wie weet, als het goed bevalt van beide kanten kan ik daar misschien wel in dienst komen en naar België verhuizen, de lasten liggen daar wel stukken lager en er is steeds minder wat mij aan Groningen bind het laatste half jaar behalve de omgeving, maar goed, dat is iets om nog een keer goed over na te denken ter zijner tijd want eerlijk is eerlijk, ik wil hier niet echt graag weg.

 

*Update 28/08/2014* Helaas ben ik niet meer teruggebeld dus het lijkt er voorlopig op dat dit niet doorgaat.