Inspiratie

De laatste weken schrijf ik wat weinig. Ik ben al minstens aan 5 blogjes begonnen maar kan om de een of de andere reden de inspiratie niet vinden om er ook iets van te maken wat gepubliceerd kan worden helaas.

Ik denk dat dit te maken heeft met de tijd van het jaar. Eind november tot half januari is voor mij al een aantal jaar niet zo een fijne periode. Dit heeft te maken met diverse dingen die de afgelopen jaren in die periode plaatsvonden. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw en mijn verjaardag roepen daar herinneringen aan op. Het moge duidelijk zijn dat dit geen vrolijke dingen of herinneringen betreft, het gaat hier om relaties die stuk gingen, banen die ophielden om diverse redenen en mensen die zomaar van de ene op de andere dag niets meer van zich laten horen.

Dus voor de wat trouwere volgers van deze site, mijn excuses, ik durf niet te beloven dat ik de komende tijd weer meer ga publiceren of dat de dingen die ik publiceer een vrolijke inhoud zullen hebben. Na mijn verjaardag zal het vast weer beter gaan Wink

Wel wil ik iedereen een leuk Sinterklaas feest toewensen (en mezelf inspiratie).