Updates

Wat korte updates, laatste tijd kom ik niet veel meer aan bloggen toe moet gezegd worden maar toch een paar dingetjes die ik jullie niet wou onthouden.

Afgelopen 18 mei waren Diane en ik een jaar samen, we zijn nog steeds dol gelukkig met elkaar, we hebben wel vlak daarop onze eerste wat serieuzere ruzie gehad maar gelukkig willen wij beide graag dingen uitpraten en oplossen dus ik heb er alle vertrouwen in dat onze relatie goed zal blijven gaan.

Afgelopen 16 juni was ik een jaar gestopt met roken, dit houd ik nog steeds met gemak vol. Sterker nog, ik merk dat ik ook steeds minder ga blowen. Afgelopen maanden zat ik al op alleen vaporiser voor het slapen gaan gebruiken en werd dat al soms overgeslagen, inmiddels heb ik ruim een week de vaporiser niet aangeraakt. Ik wil niet beweren dat ik ook ga stoppen met blowen maar ik merk wel dat ik het steeds minder boeiend ga vinden.

Omdat ik het vrij druk heb met mijn werk, daarnaast een vriendin heb en een jong (micro) hondje en 2 katten en ook poog mijn sociale contacten wat te onderhouden en die met mijn vader en broer wat meer aan te trekken schiet bloggen er vaak bij in. Nu lijkt er ook nog een verhuizing in het verschiet te liggen, daarover meer in 'Keuzes deel 3'.

Ik zal wel pogen af en toe updates te blijven posten en zeker ook weer bij tijd en wijlen maatschappelijke blogs te schrijven maar dit zal niet zo vaak zijn als jullie tot anderhalf a twee jaar geleden van mij gewend waren.