Sollicitatie

Vandaag heb ik een sollicitatie gesprek gehad bij macintosh fashion, dit is de groep die o.a. de Scapino winkels in NL hebben. Ik heb hier gesolliciteerd naar de functie van helpdesk medewerker gecombineerd met winkelautomatiseringsmedewerker.

Vannacht had ik helaas barstende hoofdpijn en natuurlijk geen pijnstillers in huis, dus ik heb dit gesprek gehad nadat ik een nacht nauwelijks geslapen had, ondanks dit ging het gesprek voor mijn gevoel erg goed. Natuurlijk is het nog even afwachten of de persoon met wie ik het gesprek had dit ook zo ervaren heeft maar ik heb goede hoop. En stiekem ben ik ook wel een beetje trots op dat ik ondanks hoofdpijn en niet slapen toch nog zo een goed gesprek heb gevoerd.

Ik denk alleen wel dat ik nu eerst maar eens alsnog een paar uur ga proberen te slepen Wink