Productieve dag

Zo, vandaag is een heerlijke productieve dag geweest ook al begon het allemaal niet zo fijn.

Ik kwam er namenlijk vannacht om 3 uur, terwijl ik heerlijk zat te stoeien met de mobiele skin van deze website, achter dat ik deze morgen om 10:20 bij de tandarts moest zijn. Niet zo een succes op zo een moment. Natuurlijk snel gaan slapen en vanochtend moeite met op tijd wakker zijn maar ik was op tijd en de tandarts heeft weer een hoop dingen gerepareerd aan mijn gebit. Gelukkig waren het dit keer maar twee gaatjes en heeft hij verder mijn gebit schoongemaakt en gepolijst her en der. Sommige dingen waren pijnlijk even maar gelukkig had ik geen verdoving nodig en heb ik toch redelijk ontspannen anderhalf uur in de tandarts stoel gelegen. Nog een kies repareren en mijn gebit is weer klaar. Dan komt de tandsteen verwijder hel nog Tongue out

Na de tandarts heb ik eerst een tijdje rustig zitten stoeien nog met de mobiele skin van deze site voor ik besloot om nu toch echt de laatste paar tegels nog even te leggen. Nadat ik dit had gedaan heb ik nog twee tegels en één steen uit de border vervangen voor mooiere. Hierbij heeft een van de buurvrouwen geassisteerd, vooral door koffie juffrouw te spelen. Daarna zijn we haar tuinmeubels naar haar schuur gaan dragen en daar even netjes in gaan passen. Niet zwaar, wel onhandig groot sommige van die dingen.
De laatste dagen heb ik echt nog even de puntjes op de I gezet in de tuin, het enige wat nu nog mist is een stukje gaas omdat helaas mijn rol net 10 centimeter te weinig had. Over paar dagen maar even langs de Hornbach om wat extra gaas te halen.
Chasalin heeft mij maandag al geholpen met de laatste schutting paal plaatsen en het tuinhekje ophangen.
Nu moeten de planten nog, helaas kan dit pas in het voorjaar voor het grootste gedeelte dus ik zal nog even geduld moeten hebben Wink

De complete tuin foto series:

En het meest boeiende blog wat ik er over geschreven heb: Nog een stukje tuin.

Naast het tussendoor een skin/theme afmaken, een goede oplossing voor de theme switch link vinden die de pagina waar je op was onthoud en mijn tuin afmaken (waar ik bij elkaar al best trots op ben) heb ik het ook nog voor elkaar gekregen om een gedeelte achterstallig wasgoed weg te werken en de afwas te doen. Al met al ben ik zeer tevreden over deze dag en nu ook best wel een beetje moe.