Doorsturen

Zoals sommige mensen misschien opgevallen is worden mobiele toestellen nu automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie van deze website.

Het viel mij namelijk op dat bepaalde bezoekers waarvan er eentje altijd letterlijk al mijn blogs las opeens blogs missen als ik er meer dan eentje per dag post. Ik denk dat dit komt omdat de desktop versie van deze site niet ultiem geschikt is voor kleine schermen en dat mensen (met name deze ene bezoekster dus) niet door hebben dat er onder nog een lijstje staat met de laatste 8 blogs. Helaas kan ik dit niet navragen wegens contact issues maar mijn vermoeden is dat dit sterk aan de scherm grote en het nieuwe design ligt. Om deze reden heb ik gisteren besloten de automatische doorstuur optie aan te zetten voor mobiele gebruikers in de hoop dat de mobiele frontpage wel duidelijk is en daar het lijstje met titels van de laatste blogs wel opvalt.

Indien bezoekers weer terug gaan naar de desktop versie van de site zal er niet nog een keer doorgestuurd worden. Voor die mensen die het niet door hebben, de inhoud van zowel de mobiele site als de desktop site zijn precies het zelfde, alleen de vormgeving is anders.

Het viel mij bij deze ene bezoekster op omdat zij letterlijk elke dag op mijn site komt en vroeger als ik meerdere blogs op een dag poste ze ook allemaal las, de laatste tijd leest zij uitsluitend de allerlaatste waardoor ze helaas juist de positievere dingen lijkt te missen en vooral op mijn maatschappelijke blogs terecht komt.