Moeilijk

Helaas is na veel praten en nadenken de kogel toch door de kerk gegaan en hebben Denise en ik gisteren besloten uit elkaar te gaan.
Om eerlijk te zijn was het voornamelijk mijn beslissing, iets wat ik zeer moeilijk vond om te doen maar voor mijn gevoel ging het niet de goede kant op en ik wou graag voorkomen dat het erger zou worden en we dan met ruzie uit elkaar zouden gaan.

Ik vind het heel jammer en moeilijk dat ik Denise dit heb aangedaan en ik ben heel blij dat we nog goed met elkaar om kunnen gaan en hopelijk goede vrienden zullen blijven en misschien dat het op de langere termijn nog weer een keer zover kan komen dat we het nog een keer proberen maar helaas kan ik dat op dit moment niet. Ik ga verder geen details vertellen van wat er gebeurt is tussen ons, dat is privé tussen ons en dat moet ook zo blijven.

Voorlopig wonen we nog wel samen natuurlijk want zij heeft niet zomaar een huis gevonden, hopelijk maakt dat de situatie niet slechter want ik zou het echt heel fijn vinden als we goede vrienden konden blijven.

Voor mij was dit een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven want ergens houd ik nog best van Denise maar ik vond ook dat we zo niet verder konden gaan, mijn ervaringen uit het verleden hebben geleerd dat de situatie dan alleen maar slechter word op den duur tot je echt niet meer van elkaar houd en met ruzie uit elkaar gaan of alleen maar bij elkaar blijft omdat het makkelijker is. Zo een situatie wil ik mezelf en Denise niet aandoen.