Afschaffen vrije artsen keuze

Ik kwam deze link tegen op Facebook: Eerste kamer stemt in met afschaffen vrije artsen keuze

Ik had daar onderstaande over te zeggen:
Zucht, vooral doorgaan met de macht neerleggen bij de mensen die onze politici het meeste geld en de grootste kans op een baan na hun carrière in de politiek gunnen. Zie figuren als Rouvoet.... Eerst in de politiek pretenderen sociaal te zijn en daarna als voorzitter zorgverzekeraars Nederland gaan dreigen bij een zorgverzekering die niet iedereen wil afpersen.
Politici in dit land zijn volstrekt niet meer geloofwaardig en laten keer op keer merken dat ze niet geïnteresseerd zijn in de burgers die ze vertegenwoordigen maar in het geld wat ze hopen binnen te slepen voor zichzelf, hun vriendjes in de vrije markt en hun vriendjes in Europa.
En ondertussen maar verbaasd doen dat het vertrouwen in de politiek zo gedaald is de laatste jaren.... Doe toch eindelijk die stomme oogkleppen eens af in Den Haag en doe verdomme waar je voor ingehuurd en betaald word i.p.v. alleen met je eigen toekomst bezig te zijn.