Tuin zonder tegenslag

Tuin deel 4Vandaag heb ik met chasalin gekeken naar de betonnen rand die onder het muurtje vandaan kwam. Gelukkig had hij door dat dit klinkers waren die in een laag beton gegoten waren. Met wat speurwerk wisten we met die kennis de voegen op te sporen en daarmee de beton rand weg te krijgen. Daarna hadden we in rap tempo het stuk schutting staan. Chasalin moest daarna wat ander werk doen voor Sonad, ondertussen ben ik de laatste 2 palen gaan plaatsen en daar het gaas tegen aan gaan timmeren. Morgen komt er nog een laag gaas boven, hier komt ter zijner tijd klimop en klimatus tegenaan te staan zodat dit de inkijk in mijn huis wat minder maakt. Morgen ga ik ook de laatste steentjes (bij de deur) uit de tuin halen en hopelijk kunnen we dan maandag de eerste tegels gaan leggen.

De foto hiernaast is van hoe het nu is, meer foto's zijn hier te vinden.