Herinrichting & verjaardag *Updated*

WoonkamerHerinrichting

Zoals ik van de week al ergens zei, mijn woonkamer is opnieuw ingericht. Het is nog niet helemaal af, er moeten nog 2 kabelgootjes komen en wat kabels naar de beamer getrokken worden. Ook moet de hoek waar het gereedschap staat van al het klussen nog opgeruimd worden. Helaas vereist dit dat ik eerst mijn schuur ga opruimen en wat dingen naar het grof vuil breng. Hiervoor ga ik binnenkort mijn moeders' auto lenen.

De foto's van de nieuwe inrichting staan sinds gisteren online en zijn hier te zien.

Verjaardag

Natuurlijk is mijn woonkamer nu wel weer een zooitje want ik heb gisteravond mijn verjaardag gevierd met wat buren en vrienden. Het was erg gezellig ondanks dat er maar weinig mensen waren eigenlijk. Soms zie je dat kleine groepjes het gezelligste zijn. Dit was ook het eerste jaar dat ik mijn buren uitgenodigd heb, dat gaf natuurlijk wel een aparte mix maar klikte volgens mij erg goed. Zoals gezegd ik vond het erg gezellig.

Gelukkig was ik niet zo brak dat ik vanochtend (nou ja, vanmiddag meer want het is laat geworden dus ik was ook laat op) niet in staat was om op te ruimen dus het merendeel van de rotzooi is al weer opgeruimd, straks moet ik nog wat afwassen (lees: vaatwasser uitruimen en opnieuw inruimen) en de tafels nog even schoonmaken en dan is het gelukkig weer netjes.

Nerd

Van mijn moeder had ik wat nieuwe kleding gekregen waarvan de buurvrouwen vonden dat ik dit moest showen. Toen vond Chasalin dat ik de bril van een van de buren op moest zetten en dat daar een foto's van moest komen want zo leek ik wel heel erg een nerd, dus, hiernaast kun je mij als nerd zien.

Natuurlijk heeft Doticje weer een van zijn beroemde overlevingspakketten gegeven, vandaar het pak wc papier achter me op de tafel.

Vervolg herinrichting

In ieder geval, volgende stap van de herinrichting is dus mijn schuur opruimen, het gereedschap hier in opbergen samen met de tuinmeubels die nu bij een van mijn buren in de schuur staan.

Ook de boekenkast moet even weer opgeruimd worden want daar zijn aardig wat kabels en computer dingetjes en andere dingen die even uit de weg moesten in beland, dit ga ik ook doen zodra het gereeedschap weg is.

Als ik dat gedaan heb kan ik ook de inloop kast boven eens uitruimen en uitzoeken wat er weg kan want dit is al 3 jaar zo een 'stal daar maar wat in de weg staat' hok. Vervolgens wil ik daar een gedeelte netjes maken met kastjes voor de computer onderdelen die nu nog in mijn werk kamer rondslingeren zodat ook die kamer weer toonbaar word. En bij voorkeur wil ik een gedeelte van die kast doorbreken en weer bij de slaapkamer trekken zoals het origineel hoort in deze huizen. Hier kan ik dan mijn klerenkast kwijt en dat geeft weer wat meer ruimte in de slaapkamer om je normaal uit te kleden. Wel zo prettig mocht ik ooit weer een vriendin krijgen.

Ziggo

Ook iets leuks, sinds enige tijd hebben mijn buren en ik last van hikjes in ons internet. Na bellen blijkt bij mij dat er een kabelbreuk op 18 meter van mijn huis zit. Dit zal inhouden dat er binnenkort een aannemers bedrijf een nieuwe kabel gaat trekken. Mijn buren gaan dus ook massaal bellen want die zitten waarschijnlijk met hetzelfde probleem aangezien die kabels waarschijnlijk allemaal even oud zijn.

Al met al is het wel een geslaagde week geweest, alleen erg jammer dat ik moet wachten op een aannemer voor ik weer stabiel internet heb.

*Update 18-01-2015*
- Chasalin was kennelijk NIET degene die zei dat ik die bril op moest, ik gok dat het dan DHO was maar ik weet dit niet zeker, iemand zei het.
- Link naar de foto's werkte niet, dat is aangepast.