Oudejaarsconference

Geschreven door Bart:

Conference Bart

Normaal zou ik dit jaar een herhaling, even zo’n leuk overzicht van het jaar doen hé, maar ja dat is dit jaar niet nodig.
Dat scheelt natuurlijk leuk tijd, en dan kunnen we het nu eens over nieuwe dingen hebben.
De kaartjes waren ook wat goedkoper, omdat het nu wat sneller kan en we wat meer besparingen konden doen op de show.

Die herhaling van het afgelopen jaar, dat hoeft natuurlijk niet meer, omdat oude van dagen, die mensen die wat vergeetachtig zijn, niet meer kunnen komen. Die zijn nu weer in de maatschappij, hebben minder geld en krijgen geen hulp of vervoer meer. Dus dat scheelt weer lekker hé !

Ook hoeven we niet meer op te letten voor rolstoelers, of andere mensen met een handicap, want ja ook daar gaan we minder aan besteden. Die moeten eerst maar eens aan het werk. Net als die ouderen die nog wel mee kunnen, want het pensioen is opgeschoven. Dat is handig want dan kunnen er nog minder jongeren aan het werk, kunnen niet op zichzelf gaan wonen dus blijft de huizenmarkt nog lekker op slot.

Nou zit er wel toekomst in Nederland, want Nederland word een waterland. Na wat oefenen met het Blauwe meer in Groningen, vind het rijk nu dat we toch maar door moeten gaan met het pompen van gas daar. Dit is voor de werkgelegenheid super goed. Kijk, want straks als het gas op is, heb je naast de Blauwe stad, alleen nog maar 1 andere stad in het Noorden en dat is Groningen.
Netjes met een groot meer er omheen. Nou word het daar prachtig surfen zeg, en roeien mag je er ook naar hartenlust.
Daar hebben we natuurlijk die jongeren voor nodig, om als kustwachter te gaan werkten, en als instructeur zwemmen, want ja dat moet je dan wel kunnen daar hé.

Nou is dat natuurlijk niet alleen nodig in Groningen, nee ook de polders gaan straks wat natter worden omdat de dijken nu al op het niveau zijn van 2004. En ja, als je een hoop gas stookt dan kan je natuurlijk wel bedenken wat de zeespiegel gaat doen. Dus de Rottemeren zijn straks ook enorm vergroot, en word Nederland dus steeds meer toeristisch. Kijk, en daar hebben we dan mooi die jongeren voor hé !

De boeren gaan er ook uit, want ja die kunnen natuurlijk beter in Polen gaan boeren, tenzij ze hier rijst willen gaan verbouwen. Maar ja dat is niet zo’n probleem, want het succes van Boer zoekt vrouw valt ook wat tegen. Dus daar kan je niet teveel nieuwe Nederlandertjes van verwachten.

Die boeren hé die boeren, die gaan straks toch mooi genieten, want die gaan met zijn allen emigreren. Naar Polen, Spanje of wellicht wel naar Kroatië. En dan in de zomer naar Nederland, om daar lekker te gaan zwemmen !
Dus ik zou zeggen, emigreren maar !