Glued together but with cracks?

Vandaag merkte ik toch dat ik er nog niet zo over heen ben als ik gisteren dacht....

Ik ben weliswaar niet echt depressief op het moment maar merk wel dat ik haar nog steeds erg mis en er toch echt nog erg verdrietig onder ben dat het zo heeft moeten lopen...

Ondertussen poog ik mezelf vrolijk te houden door uit te kijken naar mijn eerste echte rijles in 6 jaar morgen ochtend en vooral door te gaan met tekenen. Dit laatste kost best moeite want mijn liefde voor haar was mijn inspiratie om weer te gaan tekenen, gelukkig lukt het nog wel een beetje alleen maakt ook tekenen me bij tijd en wijlen erg verdrietig. Laatste dagen teken ik opeens bloemen, dit is best nieuw voor me en valt ook best tegen moet ik zeggen, jullie kunnen mijn werk op dat gebied hier zien. Eigenlijk zie je daar gewoon AL mijn werk.

Hier zijn in ieder geval de laatste 2 die ik getekend heb:

Jim Morrison heeft ooit gezegd:

Friends can help each other.
A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel.
Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them.
That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.

 

Ik denk dat dit heel waar is en dat dit belangrijk is in echte liefde en ik hoop dat iedereen iemand vind waar hij/zij dit gevoel mee heeft.