Terug naar hoe het was

Dramatische titel niet? Zo dramatsich is het gelukkig niet.

Vandaag heb ik valheru.org weer in gebruik genomen! De site redirect nu automatisch naar valheru.org als je nog binnenkomt via moredhel.org. Dit werkt natuurlijk ook voor m.moredhel.org en www.moredhel.org, beide gaan nu respectievelijk naar m.valheru.org en www.valheru.org.

Helaas ging het tijdens het weer live zetten van het oude domein een beetje mis, hierdoor heeft de site vanmiddag een uurtje maar half gewerkt, ik hoop dat niet te veel mensen hier last van hebben gehad. Ook de Hybridauth voor het inloggen met een Google+/Facebook/Linkeding/Twitter account heeft vanmiddag een tijdje niet goed gewerkt. Als het goed is werkt alles nu weer naar behoren.

Ik ben erg blij dat mijn site weer op het echte domein draait.