Van alles en nog wat

Het is weer eens een tijdje stil geweest, ik heb drukke periode achter de rug waarin er best veel gebeurd is.

Ongeluk

Om te beginnen heb ik een auto ongeluk veroorzaakt zo een 6 weken geleden. Ik reed op de Rijksweg in Groningen bij de sluizen, hier moest ik rechtsaf. Het fietspad daar ligt dieper en komt vlak voor de kruising om hoog, ik zag daar een groep fietsers en dacht 'daar kan ik nog voor langs'. Helaas bleek iemand met een scooter net bezig te zijn met de fietsers in te halen, aangezien ik alleen het lichaam zag dacht ik dat dit ook een fietser was. Deze man reed natuurlijk harder dan de fietsers in is in mijn zijkant geknald. Natuurlijk was het mijn schuld want het fietspad heeft daar voorrang op afslaand verkeer.

Het slachtoffer is afgevoerd door een ambulance. Hij bleek 2 gekneusde ribben en een lichte hersenschudding te hebben. Inmiddels gaat het weer goed met deze man gelukkig.

Ik kan je verzekeren dat ik me rot geschrokken ben en het ook wel even moeite koste om weer achter het stuur te stappen daarna maar gelukkig kon ik me daar vrij snel overheen zetten. Ik ben hartstikke blij dat het weer goed gaat met het slachtoffer. Het was een hele aardige man verder, we hebben bij het invullen van de schade formulieren heel gezellig zitten praten.

Relatie

Sinds 3 weken heb ik weer een relatie. Dit hangen we verder niet uitgebreid aan de grote klok dus ik zal hier geen details over vertellen voorlopig behalve dan dat ik een hele leuke vrouw heb ontmoet via Isis. Ook heb ik weer wat relatie therapeut gespeeld voor sommige van mijn vrienden.

Wifi

Ik heb hier ook wat Wifi problemen gehad en weer opgelost met betere apparatuur. Ook bij diverse andere mensen zoals mijn ouders heb ik de afgelopen tijd geholpen de Wifi apparatuur te vervangen zodat zij ook weer goed werkend Wifi hebben.

Tuin

Ook ben ik weer wat bezig in de tuin en heb ik nu bijna al mijn oude steentjes afgevoerd. Als dat klaar is kan ik klimop gaan planten.

Dat waren mijn afgelopen weken in a very tiny nuttshell.