Keuzes deel 4

Het is zover, ik heb een bod gedaan, na onderhandelen en bouwtechnische keuring ga ik vanavond het voorlopige koop contract voor mijn nieuwe huis tekenen. Dit is nog wel onder voorbehoud van financiering echter de financiering is vrijwel zeker rond, de bank heeft mij al verteld hoeveel ik zou kunnen lenen. De bouwtechnische keuring volstaat ook voor de taxatie als het goed is, dus het is enkel nog papier werk in orde brengen en dan heb ik een huis gekocht. Hieronder alvast een paar foto's die ik van Funda heb gedownload. Natuurlijk staan straks mijn meubels er in i.p.v. wat je nu op de foto ziet.

Update: inmiddels heb ik getekend!

Nog een update: de bouwkundige keuring volstaat niet voor de taxatie kennelijk dus er moet nog een taxatie gedaan worden voor de hypotheek rond is.

Woning 1 Woning 2
Woning 3 Woning 4