Schijtziek

Het zijn ook altijd weer de VVD en de PVV die tegenstemmen bij moties die beter zijn voor gewone mensen en minder geld opleveren voor de grote bedrijven en/of rijke mensen hè... Teleurstellend dat die lui alleen maar met hun portemonnee denken...

Ik refereer nu specifiek aan de motie om overlast door Airbnb aan banden te leggen maar met gaswinning is het net zo, met armoede bestrijding is het net zo, met belasting herzieningen is het net zo, het is niet een eenmalig iets, het is structureel dat ze alleen stemmen voor bedrijven en hun eigen portemonnee.

En ondertussen komen lui als die achterlijke gladiool van een Rutte hier in Groningen mooie praatjes houden maar doen ze niets.

Schijt ziek word ik van die partijen en hun ikke, ikke, ikke mentaliteit. Echt gewoon schijtziek.

En dan zijn ze nog verbaasd ook dat de gemiddelde burger het vertrouwen in de politiek kwijt raakt, hoe zo een dikke betonnen plaat hebben die lui wel niet voor hun geld graaiende kut koppen zitten?