Nieuwe sectie *Updated*

Vanavond of meer vannacht zoals het uitgelopen is uiteindelijk, heb ik een nieuwe sectie aan mijn blogs toegevoegd. Het is veel later geworden dan de bedoeling was en ik ben behoorlijk moe, dus ik zal dit stukje erg kort houden.

De laatste tijd, vooral sinds ik bij Ted x Groningen ben geweest, kijk ik veel Ted Talks. In het verleden heb ik ook al een aantal keer Ted Talks in mijn blogs gebruikt. Dus leek het mij leuk om een sectie Ted Talks te maken waarin ik de Talks die ik het leukste, boeiendste of indrukwekkendste vond zal delen. Voorlopig zijn er 4 toegevoegd en ik hoop van harte dat andere mensen ze net zo interessant zullen vinden als ik vind.

*Updated 20-02* Vandaag heb ik nog wat uitlijning en sizing probleempjes met de Ted Talks opgelost in de mobiele versie vand eze site.