Schrijven again

De laatste dagen schrijf ik veel, gek genoeg vooral gedichten, niet helemaal wat ik van mezelf zou verwachten. Dit heeft vast iets te maken met mijn gemoedstoestand voor de rest Wink

In ieder geval ben ik inmiddels ook diverse keren aan het herschrijven van hoofdstuk 1 van mijn boekwerk begonnen. Helaas kom ik steeds weer tot de conclusie dat ik inspiratie mis om echt origineel te zijn op het moment en dat ik eigenlijk gewoon een variatie op een van mijn favoriete boeken aan het schrijven ben zoals ik nu bezig ben. Dit word waarschijnlijk nog versterkt doordat ik dit boek ook net weer aan het lezen ben sinds een paar dagen. Dus voorlopig heb ik het schrijfwerk aan dat boekwerk maar even in de koelkast gezet.

Verder heb ik nog wat korte verhalen geschreven die ik niet geschikt acht voor publicatie behalve misschien in beperkte kring.

Helaas wil tekenen de laatste tijd ook niet zo goed lukken, o.a. door behoorlijke last van mijn rechter schouder en elleboog, dit is al begonnen met 400 tegels zeulen eind vorig jaar maar zeker niet beter geworden door al het verf krabben aan de trap de afgelopen dagen en het ziek zijn. Ook het feit dat ik toch niet zo lekker in mijn vel zit momenteel helpt natuurlijk niet echt. Dus ook het tekenen doe ik even rustig aan mee, eigenlijk zou ik dit ook met schrijven moeten doen maar dan ga ik me zo vervelen Tongue out

 

In ieder geval, voor de mensen die geintereseerd zijn, ik heb wat gedichten geschreven, deze zijn terug te vinden op de story overzicht pagina. Ze zijn wel behoorlijk romantisch en sommige best depri dus je moet er wel van houden.