Keuzes deel 5 - Getekend

Zoals de mensne die mij op Facebook hebben al weten; het is zover, of eigenlijk, het was zover. Afgelopen maandag ben ik bij de notaris geweest en heb ik het koop contract getekend. Ik ben nu dus de eigenaar van een huis. Voelt nog een beetje onwerkelijk eerlijk gezegd maar ook erg fijn.

Tekenen voor huisInmiddels zijn de eerste dozen al overgebracht, mede dankzij hulp van Diane en haar ouders. Deze week moet ik nog werken maar breng ik elke avond wat spullen over. Zaterdag ga ik met een goeie vriend een kamer boven en een stuk muur in de woonkamer schilderen. Maandag, dinsdag en woensdag ga ik in 2 slaapkamers en het halletje boven laminaat leggen als dat op tijd geleverd word. Terwijl ik laminaat leg komt er iemand de badkamer verbouwen, daar komt een bad bij in waarvoor de wc, wastafel en douche iets opgeschoven moeten worden. Donderdag ga ik met een andere goede vriend de kasten in mijn oude huis uit elkaar halen en het beamer scherm en de beamer van het plafond schroeven.

Zaterdag en zondag daarna ga ik met een groep vrienden alle grote spullen verhuizen en dan ga ik er wonen. Diane haar moeder heeft heel erg lief aangeboden soep en broodjes voor de lunch te regelen die dag. Die zaterdag gaan de katten ook over. Ze zullen het in eerste instantie haten maar als ze gewend zijn mogen ze gebruik gaan maken van het kattenluikje, ik durf te wedden dat ze dat heerlijk zullen vinden, ook omdat ik praktisch naast een park kom te wonen en zelf ook een flinke tuin heb.

Na dat weekeinde heb ik nog een week vrij om dingen in te richten, hierbij komt iemand mij woensdag de 13-de helpen om het beamer scherm, de beamer en het zwaardrek weer op te hangen. Dan als ik weer weekje aan het werk ben moet het oude huis nog schoon gemaakt worden en dan is het klaar, dan ben ik verhuisd na 14,5 jaar op mijn huidige stekje.

Dit is dus de laatste blog in de serie Keuzes als het goed is.