Het moet toch niet gekker worden!

Ik kwam vandaag dit artikel tegen: http://www.dvhn.nl/extra/Commentaar-Huizenkopers-in-Groningen-kopschuw-2...

Een onderzoek door de Rijksuniversiteit Groningen over huizenverkoop in het gaswinnings (lees aardbevings) gebied. Onderstaande is mijn commentaar daarop, het moet toch niet gekker worden zo onderhand!

Voor groot deel mee eens maar kom op RUG, een gratis versterkingsscan zodat je ZELF vanuit je hypotheek de versterking kunt financieren? Dat is toch te gek voor woorden? De NAM/EZ/NCG/CVW/Overheid sloopt hier de boel en WIJ mogen opdraaien voor de kosten? Ik dacht het niet! Als ik iemands huis sloop draai ik ook zelf op voor de kosten dus laat al die organisaties die miljarden verdienen hier aan de gaswinning ook maar gewoon opdraaien voor alle kosten die hier gemaakt moeten worden om ondanks de gaswinningsellende hier nog veilig te kunnen wonen. Laat ze maar een gedeelte van die miljarden gebruiken om de schade en aantasting van het woongenot die ze veroorzaken te herstellen! Dat mag onderhand ook wel een keer na al die welvaart die ons land aan de gaswinning te danken heeft!