Wildlands

Omdat ik op de sterfdag van mijn moeder (3 juli) niet sip thuis wou zitten ben ik samen met Diane ter afleiding een dagje Wildlands gaan doen. Ook omdat mijn moeder altijd zei dat je van het leven moest genieten wou ik dit zeker doen op haar sterfdag.

Een aantal jaar geleden was ik al eens geweest en toen vond ik het niet heel leuk, maar dit keer, doordeweekse dag buiten het hoogseizoen, was het erg leuk. Geen lange wachtrijen, geen dikke mensenmassa's, gewoon heerlijk relaxed. Alleen hun limonade was niet lekker, smaakte voluit naar aspartaam, dus die raad ik iedereen af.

Het was best een warme dag en dat valt aan sommige dieren en mensen te zien, behalve aan Diane natuurlijk, waar ik in t-shirt met het zweet druipend van mijn hoofd rondliep had zij nog een vest en jas aan zoals gebruikelijk. En daar dacht ik dat ik de koukleum was.

Dit is een selectie van de leukste foto's want ik had er gewoon 611 gemaakt bleek, belachelijk veel, dit zijn er 'slechts' 76, met zorg uitgezocht.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage