AquaZoo

Ter ere van Diane haar verjaardag zijn wij behalve met haar familie een dagje naar Borkum geweest ook samen nog een dagje naar de AquaZoo geweest in Leeuwarden. op 8 augustus  Dit was de dag voor haar verjaardag.

Het was echt een hele leuke dag, ik heb belachelijk veel foto's gemaakt, in dit album een selectie van de leukste foto's die ik heb gemaakt. Aan het einde van de dag heb ik voor Diane nog een rode panda knuffel gekocht voor haar knuffel verzameling. Dit heeft ze onder protest aanvaard want ze vond het dagje AquaZoo al zo een mooi cadeau dus er nog een knuffel bij accepteren vond ze moeilijk. Ik heb haar daarin weinig keuze gelaten en ze was er uiteindelijk heel blij mee.

We hadden nog gepland om uit eten te gaan aan het einde van de dag maar waren hiervoor beide te moe dus dat hebben we overgeslagen.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage