Ouwehands Dierenpark

Begin november had ik nog een weekje vakantie en toen zijn we, wederom met de familie van Diane een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen geweest, dit was een eindje rijden maar het was heel erg de moeite waard.

Wederom heb ik belachelijk veel foto's gemaakt dus hier weer een selectie, vooral de foto's van de gapende leeuw en van de olifanten stier vond ik erg goed gelukt, ook van de panda's en de tijger heb ik een paar leuke weten te maken. De rest geeft een leuke impressie van de dag.

Het was een hele leuke dag, het is leuk om aansluiting te vinden bij een gezin wat dit soort dingen samen doet, wat dat betreft heb ik de leukste 'schoonfamilie' die ik me wensen kan. Gelukkig heb ik ook de leukste vriendin die ik me wensen kan dus hoef ik ook niet bang te zijn dat ik ze weer kwijt raak.

Het was echt een geweldige dag.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage