Manga girl 21

Ik kon vanavond niet slapen, dat heb je soms als je ziek bent... Dus ik ben gaan tekenen en dit is het resultaat geworden. Deze komt uit de serie 'Hunter X Hunter' (ep 10 11:08). Ik ben haar naam weer kwijt, ik weet wel dat ze een 'gourmet hunter' is, dat is dan kennelijk iemand die van haar jacht trofeeën gourmet maaltijden maakt, het gaat dan om bijzondere dingen zoals het mos wat op de hoorn van de gehoorden vosbeer groeit wat dan weer als kruiden bij de rijst gebruikt word (Japanners...).
Op zich vind ik haar redelijk gelukt voor een tekening met een ziek hoofd, ik heb wat artistieke vrijheden genomen met deze, zoals het oor op de correcte hoogte plaatsen en niet zowat onder haar mond. Ook heeft ze eigenlijk een topje aan gemaakt van een net maar ik was toch echt te lui om al die lijnen ook nog eens te zetten dus heb ik het maar gewoon doorzichtig gemaakt.
Haar ene arm is niet helemaal goed gelukt net als haar linker (voor de kijker rechter) borst, voor de rest ben ik wel tevreden, zeker in aanmerking genomen dat ik tijdens het tekenen toch echt wel beetje koorts had en me niet zo heel lekker voelde, maar goed, citrosan helpt ;)