Ziel

Deze heb ik een maand of 8 geleden geschreven. Ik kwam hem vandaag toevallig tegen toen ik een probleem in mijn website op aan het sporen was. Ondanks dat hij behoorlijk deprimerend is en het niet meer is hoe ik me voel heb ik toch besloten hem als nog te publiceren. Eigenlijk is hij ook niet af maar ik heb geen inspiratie om hem verder te schrijven.

 

Als het einde van een liefde aanvangt
En je de hoop aan de wilgen hangt

Als je niet meer voorkomt in haar dromen
En ze niet meer bij je langs wil komen

Als je onbelangrijk bent voor haar
En ze is ook niet meer aanspreekbaar

Als alleen het verdriet nog over blijft
En het niet meer uitmaakt wat je schrijft

Dan kijk je somber naar de toekomst
En heb je van liefde zijn bekomst

Dan voelt je hart in stukken gebroken
Alsof er een mes diep in is gestoken

Dan voelt je ziel verschrompeld en ziek