Verjaardagen

Gisteren (zaterdag 13-09-2014) was het weer eens een rondje verjaardagen. Thijmen was afgelopen woensdag jarig en mijn moeder afgelopen donderdag. Natuurlijk leverde dat weer een logistiek probleem op met vervoer want met het OV naar Hoogezand en daarna naar Drouwen is gewoon erg duur. Gelukkig was mijn buurvrouw (diezelfde waarmee ik donderdag gegeten heb en wiens zoontje hier vrijdag is komen tekenen) zo lief om mij haar auto ter beschikking te stellen. Dit is een Mitshubishi Colt en ik moet zeggen een heerlijke auto. Dus ik ben hiermee eerst naar Hoogezand gereden om Thijmen op zijn verjaardag te bezoeken. Hij was volgens mij erg blij met de 3 autootjes die ik hem cadeau heb gedaan, oude autootjes uit mijn jeugd, zo vindt mijn oude speelgoed zijn weg naar kindertjes die er blij mee zijn. Dit vind ik zelf erg prettig, anders zou het weggegooid worden op den duur vrees ik.

Thijmen vond het maar vreemd dat ik dit keer in een andere auto kwam en vroeg dus of dat mijn auto was, hij is echt een auto liefhebber want hij weet precies in welke auto ik de vorige keer kwam. Ik heb hem uitgelegd dat deze auto van mijn buurvrouw was, volgens mij vond hij dat nog veel vreemder want hij stond even bedenkelijk te kijken maar hij vroeg niet verder.

Het was erg gezellig op de verjaardag van Thijmen, ik heb gezellig zitten praten met de familie van Isis, vond het wel een beetje jammer dat de familie van chasalin er niet bij was verder maar je kunt niet alles hebben toch?

Tegen 17:00 ben ik weer in de auto gesprongen en naar Drouwen gereden, met navigatie want het stuk tussen Drouwen en Hoogezand ken ik eerlijk gezegd helemaal niet. Dit ging ook lekker voorspoedig alhoewel die Colt wel een beetje uitnodigt tot te hard rijden, gelukkig waarschuwt mijn navigatie zodra ik meer dan 10 Km te hard rijd. Ik vond deze auto echt heel erg lekker rijden en ben mijn buurvrouw erg dankbaar dat ik hem een dagje mee mocht hebben.

Toen ik bij mijn ouders aankwam gingen we eigenlijk gelijk door naar restaurant Zorro in Buinen bij hotel Hartlief om hier Tapas te eten. De voorafjes waren eerlijk gezegd niet echt dingen die ik lekker vond, de rest gelukkig wel. De hoofdmaaltijd zat veel tussen wat ik erg lekker vond, vooral de spareribs en de patat vond ik heel erg lekker. Ook de salades waren erg lekker.

Natuurlijk was het veel te veel ook al waren we met 9 man dus mijn tante heeft om een doggybag gevraagd met al het vlees, dit heb ik meegekregen dus ik ga vanavond nog een keer spareribs en meer eten. Helaas moet ik er dit keer zelf patat of iets dergelijks bij bakken en eigen salades maken Wink

Na het eten ben ik nog even bij mijn ouders hun kat gaan kijken, die moet nog wennen in hun huis en zit nog opgesloten boven zodat hij eerst kan wennen. Daarna zijn we met de halve familie rond de Jukebox van mijn ouders, die net gerepareerd is, gaan dansen met leuke oude muziek zoals de originele Living Doll van Cliff Richard. Dit was erg gezellig. Ook hebben we met ons allen goed vermaakt met het filmpje van 6 seconde hiernaast wat echt hilarisch is.

Toen ik thuis kwam ben ik nog ruim een uur bij de buurvrouw gebleven na het terugbrengen van de auto sleutel. Dit was ook heel erg gezellig vond ik.