Een gezellig weekeinde

Jaren heb ik zitten schelden op Facebook, however, ik heb, dankzij Facebook, de laatste weken wel weer contact met mensen die ik 18 jaar of langer niet had gesproken. Dat heeft dit weekeinde geresulteerd in dat ik Eelco op bezoek heb gehad en natuurlijk had ik geregeld dat Doticje er ook bij was. En via mij heeft Isis ook Eelco leren kennen op Facebook dus ook Isis en chasalin waren erbij met kinderen, er zijn zelfs foto's van Eelco met Sophie in zijn armen op Facebook inmiddels.

Het was echt verschrikkelijk gezellig de hele avond. Toen Isis en chasalin al weer naar huis waren is Doticje nog tot 3:40 blijven zitten. In die tijd hebben we herinneringen opgehaald, gepraat over de dingen die we zo al hadden meegemaakt en natuurlijk lekker zitten rodelen over hoe het nu gaat met de diverse mensen die we van vroeger kende. Daarna zijn Eelco en ik nog tot 5:30 blijven praten en toen viel ik toch echt om van de slaap. Vanmiddag om 12:30 werd ik beetje wakker en zo rond 13:00 was ik op, nog net op tijd om Eelco weer naar de bus te kunnen brengen en afscheid te nemen.

Ik vond het hartstikke leuk om weer eens met de 'oude garde' te zitten, natuurlijk miste er door diverse omstandigheden wat mensen en in sommige gevallen was dat maar beter ook, ook al was het wel jammer.

Als topper en afsluiter, een foto van Eelco zijn prachtige sloffen:

Sloffen